BrandInput

Det er mye som tyder på at jakten på det meningsfulle blir ekstra viktig som en livbøye i et samfunn som higer etter raskere og raskere fremskritt. Hva vi arbeider med, hvilken forskjell vi kan gjøre, hvem vi omgir oss med, hva vi bruker tiden og pengene våre på, hvorfor vi står opp hver morgen og hva som egentlig gir oss glede og mening. ...

Av Arnfinn Kolerud: Odd Børretzen innleier ein av songane sine med orda," En dag oppdager du at du er gammel ". Teksten handlar om at han ikkje lenger forstår kva folk seier, når dei bruker ord som laptop og agenda. Denne veka var det min tur til å oppdage det. Eg er gammal. Men det hadde ikkje med språk å gjere. Eg forstod det på brøytestikkene....

Av Knut Føleide: ( om revitalisering ). På veien mot å bli den beste utgaven av oss selv, må vi , ubekvemt nok, starte med oss selv, se oss inn i sjelen, være den hjemmedommeren som vi alle hater. Alt dreier seg om mennesker, og alt starter med oss selv.

Av Knut Føleide: Gode tekster er dessverre sjelden kost. Altfor mange tekster er fargeløse, upersonlige, intetsigende, fantasiløse, uforståelige eller rett og slett dørgende kjedelige.

Av Arne Berggren. Kanskje vi hater Trump så inderlig fordi han er et vrengebilde av oss selv ? Vi gjennkjenner vårt eget folkedyp, vi ser den vedvarende kulturelle snauhogsten, vinglingen og den økende opportunismen, selvgratulasjonene, hoingen og hurraropene ?

Av Torger Bjørnstad. Jeg leste det i media og ble litt overrasket - for jeg trodde han hadde mer enn nok med sin rolle som sjef for Norwegian. Selvfølgelig kom jeg raskt tilbake på riktig spor - for det var Norwegian det gjaldt.

Av Lars Sture. You know, like I don`t want to be nosy, and we all got our reasons for doing what we do with our lives, but I wonder - everybody here on the block wonders - Why are we here ?

Av Knut Føleide: Det sies at fremtiden vil bestå av to typer selskaper; Det raske og det døde. Med et samfunn som sier; sett deg i bevegelse, beveg deg raskt, beveg deg hurtigere og beveg deg nå, blir den slitte metaforen om at ledelse bare blir viktigere nå en realitet. Vinneren vil være det selskapet som klarer å lede og...

Av Knut Føleide: Tradisjonelle Norske bedrifter har generelt lav tolleranse for å feile. Samtidig står man foran store utfordringer i en verden der digitaliseringen allerede har snudd opp ned på alt fra underholdnings og mediebransjen, til transport og overnatting,...and there`s more to come.